ara uşaklar sizlerle bu vesile ile yaşanmış bir olayı paylaşmak istiyorum.şalpazarına yeni atanan bi öğretmen ilk dersine başlamış ortaokul malum (o zamanlar ilk orta lise ayrı ayrı işleniyor) ortaokul şalpazarında, dersin ortasına gelinmiş ve kapı çalmış bizim köyden bi öğrenci ismini vermek istemiyorum..yağmurlu bir gün tabi heryeri ıslak bi vaziyette''hocam hölüdüm pöşkü başında bi hamla palanımı depidim'' deyince öğretmen baka kalmış ;Danlayan varsa tercüme edebilir..
Daşın yanına aşaa gelüke bi patıranga attı hölüdümde dmişmi ?
Alıntı yapılan: önder - Ekim 01, 2009, 03:18:46 ÖSara uşaklar sizlerle bu vesile ile yaşanmış bir olayı paylaşmak istiyorum.şalpazarına yeni atanan bi öğretmen ilk dersine başlamış ortaokul malum (o zamanlar ilk orta lise ayrı ayrı işleniyor) ortaokul şalpazarında, dersin ortasına gelinmiş ve kapı çalmış bizim köyden bi öğrenci ismini vermek istemiyorum..yağmurlu bir gün tabi heryeri ıslak bi vaziyette''hocam hölüdüm pöşkü başında bi hamla palanımı depidim'' deyince öğretmen baka kalmış ;Danlayan varsa tercüme edebilir.."""""öğretmenim çok ıslandım, sobanın yanında hemencecik şu kabanımı (montumu, ceketimi vb.) kurutayım"""""nasıl doğru çevirdim mi önder abi? ne dersin ? "