Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Ağırtaş Resmi Web Sitesi ''Gavurgıran''

Mayıs 21, 2012, 04:23:07 ÖÖ
Haberler:

Gönderen Konu: SİZİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIM........  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ferhat atar

• Moderator
  • *
  • Rep Puan: 2
    • www.agirtas.net
    • E-Posta

SİZİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIM........
« : Mart 07, 2009, 06:10:46 ÖS »

Sizi rahat bırakmayacağım

Milletvekili Cumur, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Hüsnü Kaya ile karşılaşınca bakın neler oldu?

--------------------------------------------------------------------------------

Sizi rahat bırakmayacağım

AK Parti T rabzon Milletvekili Mustafa Cumur, partisinin Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mehmet Muhcu`ya destek için Çarşamba günü İlçemizdeydi.

Tepebaşı`ndan başlayararak, Partisinin İlçe Başkanı Av. Nevzat Çabuk ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri  ile birlikte açık bulunan işyerlerini tek tek ziyaret ederek, Muhcu`ya oy isteyen Cumur, Eski PTT Caddesi`nde MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Hüsnü Kaya ve Hasan Ali Karahasanoğlu ile karşılaştı. Milletvekili Mustafa Cumur, kendisini "hoşgeldiniz" diyerek kucaklayan MHP Adaylarından da oy isteyince gülüşmeler yaşandı. Cumur`a önce "Tamam" diyen Hüsnü Kaya, daha sonra; "Bakın ben 29 Mart`ta seçilip geliyorum. Şalpazarı`nın çok hizmete ihtiyacı var. Sizi rahat bırakmayacağım. Öyle Ankara`da yatmak yok" diyerek uyarılarda bulundu. Mustafa Cumur da bize dönerek; "Bak, tamam dedi. Bize oy verecek. Turgay sen şahitsin" diyerek esprilerde bulundu.

Milletvekili Mustafa Cumur`a bir işyeri ziyareti sırasında MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Fehmi Cengiz de yanıda giderek "Hoşgeldin" dedi.

Konuyu Paylaþ:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır....

Çevrimdışı Emrah

• Site Yöneticisi
  • *
  • Rep Puan: 23
    • Ağirtaş
    • E-Posta

SİZİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIM........
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2009, 08:36:44 ÖS »
Saol Ferhat