Sizi rahat bırakmayacağım
Milletvekili Cumur, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Hüsnü Kaya ile karşılaşınca bakın neler oldu?
--------------------------------------------------------------------------------
Sizi rahat bırakmayacağım
AK Parti T rabzon Milletvekili Mustafa Cumur, partisinin Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mehmet Muhcu`ya destek için Çarşamba günü İlçemizdeydi.
Tepebaşı`ndan başlayararak, Partisinin İlçe Başkanı Av. Nevzat Çabuk ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte açık bulunan işyerlerini tek tek ziyaret ederek, Muhcu`ya oy isteyen Cumur, Eski PTT Caddesi`nde MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Hüsnü Kaya ve Hasan Ali Karahasanoğlu ile karşılaştı. Milletvekili Mustafa Cumur, kendisini "hoşgeldiniz" diyerek kucaklayan MHP Adaylarından da oy isteyince gülüşmeler yaşandı. Cumur`a önce "Tamam" diyen Hüsnü Kaya, daha sonra; "Bakın ben 29 Mart`ta seçilip geliyorum. Şalpazarı`nın çok hizmete ihtiyacı var. Sizi rahat bırakmayacağım. Öyle Ankara`da yatmak yok" diyerek uyarılarda bulundu. Mustafa Cumur da bize dönerek; "Bak, tamam dedi. Bize oy verecek. Turgay sen şahitsin" diyerek esprilerde bulundu.
Milletvekili Mustafa Cumur`a bir işyeri ziyareti sırasında MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Fehmi Cengiz de yanıda giderek "Hoşgeldin" dedi.