Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Ağırtaş Resmi Web Sitesi ''Gavurgıran''

Mayıs 21, 2012, 04:26:27 ÖÖ
Haberler:

Gönderen Konu: TANISMA  (Okunma sayısı 330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet

• Yeni Üye
  • *
  • Rep Puan: 0
    • E-Posta

TANISMA
« : Şubat 06, 2009, 10:59:45 ÖÖ »
Tüm akrabalarima hendekden saygi selam ben dikmenden kadir oglu mehmet pektemek saygilar. Ben korhasan ogullarindan molla mehmedin kizi fadimenin ogluyum.Trabzondaki tüm akrabalarima sonsuz saygi ve selam olsun. Allah  nasip ederse bu seneki sülale yemegi bizim köyde yapilacak tüm sülamezisi bekliyoruz.  Gelmek isdeyipde gelemeyenleri simdiden.  Gelmek icin zemin hazirlamalarini rica ediyorum.  Cünki sizlerle tanismak
istiyoruz tum sulalemizi yemegimizde görmek isdiyoruz.  Bu sene özellikle gencler icin özel eglence tertipledik.  Yusuf beyin talimatiyla bu sene eglencede olacak insallah.Katilim cok olursa ilerki seneler icin bir acilim olabilir.Herkesin gelmesini cani gönülden isdiyoruz.Allah herkesin yar vede yardimcisi olsun.Sizleri seviyoruz saygiyla davet ediyoruz.Esenkalin ulasmak isdeyenler msn dende yazabilirler .Herkesle tanismak isderim sahsim adina.    www.pektemekmehmet1@hotmail.com     Ayrica sitemede mesaj yazabilirsiniz adresini yazacagim        www.pektemek-mehmet.de.vu   
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2009, 11:28:32 ÖÖ Gönderen: Mehmet »
Konuyu Paylaþ:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı hidayet

• Yıldız Üye
  • Rep Puan: 6
    • E-Posta

TANISMA
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2009, 03:00:24 ÖS »
a.s hoş geldiniz sitemize bende körhasanlıyım rahmetli gancalın şabanın
yani şaban esmerin oğlu hidayet ilerliyen zamanda tanışırız iyşallah
YAŞARSAM***SEBEBİM***ÖLÜRSEM***NEDENİMSİN***TRABZONUM